Följ oss

Vinn över kontorsstolen

6 mars 2011

Vinn över kontorsstolen!

På Fysiocenter tar vi dagligen emot patienter med stela och ömma muskler som med stor sannolikhet är kopplat till statiskt arbete.
Det finns olika sätt att bryta den monotona belastningen och variation är ett nyckelord. Variera med höger och vänster hand, sitta och stå, sitta tilbakalutat och sitta på en framåttippad sits osv.

Nu har det kommit ett spel som med ett lekfullt sätt tillför variation i arbetsställningen. Vi har inte testat det närmare men det kan nog tilltala många.

OfficeGame är ett webbspel som drar upp dig från ditt stillasittande vid skrivbordet. Stillasittandet som leder till värk i axlar och nacke, dålig hållning och ansträngda ögon hos nästan alla som jobbar på kontor.

I OfficeGame håller du en webbfigur vid liv genom att genomföra övningar vid skrivbordet. Övningarna är snabba och enkla, de tar ingen tid från ditt arbete. Tvärtom ger de dig en lagom liten paus för att samla kraft och energi för fortsatt jobbande.

Du kan tävla mot dina kollegor, i grupp eller individuellt. Eller varför inte utmana en kund eller en konkurrent? Den som har friskast och piggast personal vinner!

Vill du veta mer? Gå till www.officegame.se och testa spelet.