Följ oss

Hjärtstartare räddar liv, en självklarhet hos oss.

12 oktober 2017

På Adolf Fredriks Fysiocenter har vi hjärtstartare samt uppdaterar våra kunskaper årligen.

Varje år dör 10 000 personer utanför sjukhus av plötsligt hjärtstopp. Många av dem dör i onödan. Den normala överlevnaden är cirka 5 % när det inte finns en hjärtstartare i närheten. 
Genom att ha en hjärtstartare på arbetsplatsen kan man öka överlevnaden hos personer som får plötsligt hjärtstopp från dagens 5 % upp till 50 % enligt vetenskapliga studier. Det handlar om att få igång hjärtat så snabbt som möjligt. Ju kortare tid som hjärtat står stilla, desto större är chansen att överleva. Med en defibrillator skickas en kontrollerad elstöt genom hjärtat, som kan starta hjärtat på nytt efter ett hjärtstopp.

Skaffa hjärtstartare

Vår samarbetspartner Anders på Sjukvårdscirkeln erbjuder en av marknadens bästa hjärtstartare Zoll AEDplus. Den har fem års batterikapacitet, elektroderna har också en hållbarhet på lika lång tid. Med sin unika HLR-feedback hjälper den dig att utföra korrekta kompressioner. 
Just nu erbjuder Anders ett paket innehållande hjärtstartare och en utbildning för 18 900 kronor exklusive moms. (ordinarie pris 24 000).
Kontakta Anders på